Informatie over hondenrassen
Search
Close this search box.
just-russel-hondenvoeding-labradoodle-review

Mijn ervaring met Just Russel: een goede stoelgang en glanzende vacht

Wij hebben de gepersonaliseerde hondenvoeding van Just Russel uitgetest. Ik had er al veel over gezien online en kan bevestigen: eindelijk een gezonde gelukkige Peanuts (mijn Labradoodle reutje). Na een lange zoektocht heb ik eindelijk hondenvoer gevonden voor Peanuts, mijn lieve jonge Labradoodle. Al eventjes was ik op zoek naar de geschikte voeding voor Peanuts maar elke keer kwam ik terecht op verschillende merken die me nooit echt een goed gevoel gaven.

Na aanraden van vrienden besloot ik om deze keer Just Russel te proberen en ik heb er nog geen seconde spijt van. Sinds de komst van deze brokken vliegt Peanuts elke ochtend en elke avond naar zijn etensbakje, echt een genot om naar te kijken. Niet alleen de voeding is een pluspunt, ook de gebruiksvriendelijkheid van het platform is super. Door een eenvoudig lidmaatschap aan te gaan wordt het hondenvoer automatisch opgestuurd, maar kan ik wel altijd zelf in mijn account kiezen wanneer. En minder tijd besteden aan de voeding van mijn favoriete viervoeter wilt zeggen meer tijd om te wandelen ????.

just-russel-hondenvoeding-labradoodle

Wat is Just Russel gepersonaliseerde hondenvoeding

Just Russel is net dat tikkeltje anders dan alle andere hondenvoer merken. Met de hondenvoeding op maat biedt Just Russel een gepersonaliseerd voedingsplan aan die ervoor zorgt dat ik elke keer de juiste hoeveelheid en samenstelling kan geven aan Peanuts. Bij je levering krijg je een gratis maatbeker die je zelf moet instellen. Maar wat ik écht makkelijk vind is het feit dat ze de hondenvoeding ook nog eens aan huis leveren. Ikzelf betaal €31,85 per maand voor mijn Labradoodle wat neerkomt op €7,96 per week. Dat zijn in mijn ogen écht heel scherpe prijzen voor premium hondenvoer. Dit is omdat ze werken zonder tussenhandelaars. Just Russel is er voor het gemak, je bent dus helemaal niet vastgebonden aan een abonnement maar Just Russel zorgt er wel gewoon voor dat je nooit meer zonder hondenvoeding komt te zitten, hoe fijn is dat?! Ben je ook benieuwd? Je kan de korte gratis quiz invullen via deze link: https://bit.ly/just-russel-quiz

just-russel-hondenvoeding-labradoodle-gratis-maatbeker

100% natuurlijke en kwalitatieve ingrediënten

Design1

Voor mij is het enorm belangrijk dat we niet alleen lekkere maar ook gezonde en kwalitatieve voeding geven aan Peanuts. Hier heeft Just Russel me toch mee verbaasd. Vroeger wist ik nooit welke voeding ik moest geven, het was moeilijk om met zijn allergie aan overtollige eiwitten en zijn voorkeur voor kipsmaak rekening te houden. Maar door simpel de quiz in te vullen op hun webshop (www.justrussel.com) vond ik bij Just Russel al snel dé oplossing voor Peanuts. Door die samenstelling konden we al na enkele maanden duidelijk het verschil zien. Zo heeft hij amper nog allergische reacties en heeft hij merkbaar een gezondere en glanzende vacht gekregen op zeer korte tijd.

labradoodle-eet-just-russel-hondenvoer

Té gek: de naam en foto van Peanuts op zijn zak

Natuurlijk is de kwaliteit van de voeding het belangrijkste maar wat een leuk idee om op de zak de naam en foto van Peanuts te plaatsen. Op die manier is niet alleen de inhoud persoonlijk maar heeft ook Peanuts zijn eigen gepersonaliseerde voedingszak. Dit kan je doen door gewoon simpel een foto toe te voegen aan je bestelling en Just Russel doet de rest!

Voor-en nadelen van Just Russel

Zelf ben ik echt super enthousiast over het concept van Just Russel. Door slechts enkele vragen in te vullen heb ik eindelijk de juiste voeding gevonden voor Peanuts die ook nog eens thuis geleverd wordt. Door Just Russel heb ik ook gewoon echt meer tijd om samen leuke dingen te doen en minder keuzestress welke voeding ik moet kiezen voor Peanuts. Daarnaast heb je de aangeraden porties en gratis maatbeker, zo weet ik telkens hoeveel gram ik aan Peanuts mag geven. Bovendien zijn de gepersonaliseerde zakken van Just Russel gewoon echt cool. Het lijkt wat schrikwekkend dat ze met abonnement werken maar eigenlijk vind ik dat heel handig. Je kan het effect van voeding op de gezondheid van je hond ook pas zien na een langere tijd. Het enige minpuntje was dat ik de brokken wel wat te klein vond maar na een telefoontje aan de customer service werd dit al snel weer aangepast. En als ik nog een tip mag geven… het zou super leuk zijn moest ik nog wat meer speeltjes kunnen bestellen bij mijn volgende levering. 😉

just-russel-hondenvoeding-labradoodle-ervaring

Mijn conclusie (en tip voor korting)

We zijn super tevreden over Just Russel. Ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien wanneer hij zijn hondenbrokjes krijgt. Zijn vacht is veel mooier en ik merk ook dat zijn stoelgang veel beter is. Moest je het graag eens willen uitproberen kan je via deze link ook altijd mijn kortingscode gebruiken “MELANIE50” voor 50% korting op je eerste bestelling. Een leuke extra om het eens te proberen voor je hond. 😉 Liefs Melanie & Peanuts

Facebook
Twitter
Pinterest

Ook interessant